Semn de carte din piele

Pentru a realiza semne de carte din piele, urmați acești pași simpli:

  1. Tăierea suportului din piele: Începeți prin tăierea unor benzi din piele la dimensiunile dorite pentru semnele de carte. Puteți folosi drept șablon semne de carte din carton primite de la librării sau puteți apela la o altă dimensiune, personalizând produsele.
  2. Decuparea și perforarea conturului draco: Detaliați conturul draco prin decupare și perforare, evidențiind ochii și fâșiile decorative de pe corp pentru un plus de expresivitate. Puteți folosi o foarfecă de croitorie și un perforator pentru piele.
  3. Lipirea decorului: Lipiți cu un adeziv de piele sau cu unul universal decorul de suport, având grijă să nu aplicați prea mult lipici, deoarece la presare acesta ar putea ieși prin perforații sau pe contur. Pentru fixare solidă, apăsați câteva minute cele două bucăți de piele sau lăsațile sub o greutate, între două cartoane.
  4. Realizarea indentațiilor: În etapa finală, tăiați colțurile și creați indentații în formă de V de diferite dimensiuni și asimetrice de-a lungul laturilor lungi. Acest decor  sporește efectul decorativ al semnelor de carte artizanale realizate din piele.

Acești pași simpli vă vor ghida în procesul de creație a unor semne de carte unice din piele. Varianta noastră este disponibilă AICI.

.

semn de carte din piele
lipire piele
presare piele
Detaliu de marochinărie artizanală, etapă în realizarea unor semne de carte cu decor lupul dacic.
semne de carte artizanale