TERMENI ȘI CONDIȚII

Detalii despre cum procedăm

Definiții

Acest site este intretinut si administrat de SC Atelierul de istorie SRL, denumita in continuare Furnizor.

S.C. Atelierul de istorie SRL functioneaza in baza Legii nr.31/1990 fiind persoana juridica romana cu sediul principal in localitatea Cluj-Napoca, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/419/02.02.2016, cod unic de inregistrare 35566674, IBAN RO21PIRB1300774867001000 First Bank.

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.atelieruldeistorie.ro va fi denumita Client.

Termenul “site” folosit in acest document se refera la site-ul www.atelieruldeistorie.ro .Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.atelieruldeistorie.ro vor fi denumite in continuare continut. Design-ul si continutul site-ului apartin in exclusivitate SC Atelierul de istorie SRL si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Prin termenii “utilizator”, “vizitator” si “dumneavoastra” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.atelieruldeistorie.ro, indiferent de motiv.

Termenii “Regulament”, “Contract” si “Termeni si Conditii” se refera la prezentul contract de utilizare.

Prin termenul “date personale”, intelegem informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, unele date biometrice (circumferinta capului, circumferinta incheieturii etc) iar pentru persoanele juridice numele societatii, adresa sediului social, CUI –ul, nr. inregistrare Reg. Comertului, adresa livrare, adresa de e-mail, numarul de telefon si datele de contact ale persoanei care reprezinta societatea.

Acceptarea “Termenilor și condițiilor”

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala deplina. S.C. Atelierul de Istorie S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara notificare prealabila.

Accesand pagina Termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi. Fotografiile nu creaza obligatii contractuale fiind doar cu titlu de prezentare.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului este proprietatea Furnizorului sau a tertelor parti care si-au dat acordul pentru publicare si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC Atelierul de Istorie SRL a oricaror elemente din continutul site-ului, in special ale imaginilor si modelelor de produse, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale oferite de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, raportari legale si contabile, precum si comunicari comerciale doar in cazul persoanelor carte s-au inscris voluntar la newsletter, in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga niciodata adresa dumneavoastra de e-mail sau alte date personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site. Acestea sunt comunicate doar Postei Romane sau a firmei de curierat (Fan Courier, Urgent Cargus) in scopul transportului si livrarii comenzilor, precum si altor terti in masura in care este necesar acest lucru din motive legale si contabile.

Acest mod de folosire a datelor dvs personale respecta cele mai recente prevederi ale GDPR (General Data Protection Regulation).

Trimiterea unor e-mail-uri de comunicari comerciale de catre Furnizor catre utilizatori/clienti nu este considerata “spam” daca exista consimtamantul destinatarului. Destinatarul comunicarilor comerciale are dreptul de a-si revoca consimtamantul de a primi asemenea comunicari prin dezabonare de la newsletter.

Toate persoanele ale căror date le colectăm au dreptul să solicite cunoașterea acestor date și procedura de colectare, păstrare, manipulare, protejare si stergere a lor conform politicii noastre de protejare a datelor cu caracter personal. Astfel de solicitări, primite prin orice mijloace, vor fi soluționate în termen de maxim 7 zile lucrătoare.

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului www.atelieruldeistorie.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi, erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini de prezentare in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Furnizor de la clientul respectiv.

S.C. Atelierul de Istorie S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Asadar, Furnizorul isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta.

Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari neanuntate.
S.C. Atelierul de Istorie S.R.L. nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

S.C. Atelierul de Istorie S.R.L. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe site.

Promoții și concursuri

Promotiile si concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de S.C. Atelierul de Istorie S.R.L. in conformitate cu legislatia in vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Furnizorul isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

Termene de livrare

Termenul de livrare al produselor comandate de la societatea noastra se negociaza la momentul efectuarii comenzii, in functie de lucrarile pe rol.

Returnarea produselor

Produsele pot fi refuzate de catre client in termen de 7 zile de la primire (cu exceptia cazurilor in care inadvertentele unor produse personalizate se datoreaza erorilor de masurare in datele furnizate de catre Client). Daca Furnizorul este anuntat in termen de 7 zile si produsele refuzate sunt returnate Furnizorului pe cheltuiala Clientului, acestea vor fi inlocuite sau contravaloarea produselor va fi returnata (nu si cea a transportului) in termen de maxim 10 zile lucratoare intr-un cont bancar indicat de catre Client.

Site-ul www.atelieruldeistorie.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora, S.C. ATELIERUL DE ISTORIE S.R.L. nu este responsabila pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

Conditii legale

S.C. ATELIERUL DE ISTORIE S.R.L. functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman, dintre care amintim Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, Legea 365/2002 privind comertul electronic, Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Produsele vor fi insotite de documente fiscale in conformitate cu legile in vigoare.

Frauda

ORICE INCERCARE DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.atelieruldeistorie.ro SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA DECLANSA URMARIREA PENALA IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti . In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Cluj-Napoca.