Inspirați de istorie

În special de antichitate
bty

Valorile trecutului

Incercând să înțelegem metodele și efortul artizanilor din trecut, ne inspirăm din obiecte și simboluri ale civilizatiilor antice, în special cea dacică și cea romană. Ne pasionează istoria și consideram că cercetarea sa este esențială în înțelegerea prezentului și în păstrarea tradițiilor. Atelierul nostru se adresează atât reenactorilor, cât și celor pasionați de istorie în general, celor care doresc să cultive valorile trecutului.

Personalizare

Dupa cum probabil se întampla și în antichitate, activitatea atelierului nostru depinde de o serie de factori: disponibilitatea materiilor prime, durata diferitelor etape de lucru, comenzi pe rol, etc. De aceea, preferam să discutam cu clientii, să aflam ce îți doresc și în cât timp au nevoie de obiectele comandate. Termenele de realizare și costul elementelor personalizate se discută în fiecare caz în parte, dându-ne silința să mulțumim pe toată lumea.

https://www.atelieruldeistorie.ro/wp-content/uploads/2020/09/officina1-scaled.jpg

TOTUL PE MĂSURĂ

Suntem atenți la elementele de personalizare

Din moment ce majoritatea obiectelor si decorurilor sunt realizate manual, trebuie să știți că nu putem realiza două obiecte absolut identice și că vor exista, inevitabil, unele mici diferențe între ceea ce vedeți pe site și ceea ce veti primi, realizat la comandă.

dav

Suntem din Cluj-Napoca.

Nu avem magazin fizic, dar puteți ridica comenzi de la sediul nostru.

str. Borhanciului 76G, bl. 1B, ap. 1
9 AM - 16 PM