Comandă, plată, retur

Detalii practice legate de comanda dumneavoastră

Cum comand

Puteți comanda direct pe site sau ne puteți contacta prin telefon sau email.

Plata se face ramburs, la livrare, sau online, la plasarea comenzii pe site.

Expediere în țară

Comenzile cu expediere în România se fac:

  • prin poștă (17 lei)
  • prin curier (21 lei), de regulă DPD curier, Cargus și Fan Curier
  • sau gratuit prin ridicare de la sediul nostru social din Cluj-Napoca (obligatorie plata în cont, nu deținem casă de marcat).

La comenzi de peste 350 de lei, transportul în țară este gratuit. În acest caz, la plasarea comenzii vă rugăm să bifați căsuța ”transport gratuit”.

Expediere în străinătate

Expediem colete doar în țările Uniunii Europene, cu Poșta Română. Dacă doriți o astfel de variantă vă rugăm să ne contactați și vom calcula exact costul transportului pentru destinația dorită. Prețul mediu al serviciului de expediere în străinătate este de 60 de lei.

Cum măsor circumferința pentru căciula dacică

Pentru măsurare, vă punem la dispozitie următoarea imagine care se referă la circumferința capului, necesară pentru coaserea la dimensiune a căciulilor dacice.

Este de preferat să vă măsurati cu un metru de croitorie, dar dacă nu aveti unul la îndemână se poate folosi o sfoară pe care să o măsurați apoi cu grijă cu ajutorul unui liniar. Măsura trebuie luată pe frunte, peste vârful urechilor, și pe ceafă. Ea nu corespunde măsurii obișnuite la pălărie sau caschetă, deci este esențial să măsurați circumferința capului pentru ca pileus-ul comandat să se potrivească.

Dacă acest lucru totuși se întâmplă, căciula poate fi returnată, dar se pierd banii de transport (vezi mai jos).

Retur

Dacă doriți să returnați un produs cumpărat de la noi, trebuie să ne anunțați și să ne trimiteți înapoi produsul în termen de 7 zile lucrătoare de la primire, pe cheltuiala dvs. Produsul poate fi înlocuit sau contravaloarea sa (nu și a transportului) vă va fi returnată în termen de maxim 10 zile lucrătoare, într-un cont indicat.

Vă mulțumim!

Vă rugăm să consultați și termenii și condițiile site-ului nostru.